Vacature doktersassistent/geneeskunde student

Vacature doktersassistent/geneeskunde student

 

Dienstverband

Parttime, vaste baan, flexibel

 

Gezellig klein team zoekt collega!

Wegens vertrek van onze topper wegens logistieke problematiek zijn wij (per direct) op zoek naar een doktersassistente of een… Gezien de krapte op de arbeidsmarkt denken wij voor deze functie ‘out of the box’. Denk aan flexibele werktijden, (gedeeltelijk) vanuit huis werken of een geneeskunde student op de stoel van de doktersassistent.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een innoverende praktijk met oog voor de veranderingen in de toekomstige huisartsenzorg die nadenken over de veranderende zorgvraag, de krapte op de arbeidsmarkt en kwalitatief goede zorg belangrijk vinden. Ons team bestaat uit 1 huisarts, 2 doktersassistentes, een POH-S/O manager leefstijlcoach, een praktijkondersteuner ggz en een diabetesverpleegkundige. Wij zijn een klein hecht team van ervaren en gezellige collega’s die samen de visie van de praktijk uitdragen; vriendelijk, vakbekwaam en behulpzaam.

 

Wat bieden wij?

We bieden jou een zelfstandige, afwisselende, uitdagende en flexibele functie met ruimte om mee te denken over de inhoud en vormgeving van de functie. Onze arbeidsvoorwaarden:

  • Een werkweek van ongeveer 4 dagen
  • Een salaris conform de CAO-huisartsenzorg, incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering, en reiskostenvergoeding.

 

Wij zoeken:

Een zelfstandige enthousiaste collega die het leuk vindt om de verbinding te zoeken met onze patiënten en collega’s en open staat om zichzelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Iemand met ervaring, die medisch geschoold is, met een flexibele werkhouding. Beheersing van de Engelse taal en je weg kunnen vinden in de digitale wereld is een pré.

 

Waar zijn wij te vinden?

In de bruisende, opkomende en multiculturele wijk de Baarsjes in Amsterdam West.

 

Wat houdt je nog tegen?

Neem contact op met de praktijkmanager Dinfie van Wanrooij via de mail dvanwanrooij@bjongens.nl . Voor vragen over de functie is zij telefonisch bereikbaar op ma/di/wo/do. Wij kijken uit naar je reactie!

 

 Translate »
Call Now Button