De huisarts houdt iedere werkdag spreekuur. Belt u hiervoor met de doktersassistente tussen 08:00 en 11.00 uur. Voor een afspraak op dezelfde dag belt u het liefst zo vroeg mogelijk. Bij drukte kan het zijn dat de agenda snel vol zit.
Bij het maken van een afspraak zal de doktersassistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De doktersassistente is, net als de huisarts, verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.
Voor eenvoudige vragen kunt u zich ook aanmelden voor het telefonisch spreekuur tussen 08:00 en 11.00 uur. De huisarts belt u dan dezelfde dag terug.
Terugbelspreekuur
U belt tussen 08:00 – 11.00 uur naar de praktijk en vraagt om een telefonisch consult. De huisarts belt u dan later die dag terug.
Neem voor meer informatie over het videoconsult contact op met onze assistente.
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek noodzakelijk is. Geen vervoer is geen reden voor een visite.
Voor levensbedreigende spoed, belt u 112. Voor dringende spoed belt u 0206182187 en kiest u de 1.
Tijdens de avonden, weekenden en feestdagen werken de huisartsen vanuit vijf huisartsenposten, verspreid over Amsterdam. De huisartsenposten zijn alleen te bezoeken na telefonische (088-0030600) afspraak.
Openingstijden
Op werkdagen vanaf 17.00 uur tot de volgende morgen 08.00 uur, tijdens de weekenden van vrijdag 17.00 uur tot maandag 08.00 uur en op feestdagen van 08.00 uur tot de volgende dag 08.00 uur.
Tijdens de nachten (23.00 tot 08.00 uur) zijn alleen de huisartsenposten in CentrumOost en West geopend.
Adressen:
CentrumOost
OLVG Oost (Ingang SEH OLVG Ruyschstraat tegenover het politiebureau)
Oosterpark 9
1091 AC Amsterdam
Noord
Terrein BovenIJ ziekenhuis (ingang spoedeisende eerste hulp)
Statenjachtstraat 1
1034 CS Amsterdam
West
OLVG West (direct naast de spoedeisende eerste hulp)
Jan Tooropstraat 164
1061 AE Amsterdam
Zuidoost
AMC ziekenhuis (ingang spoedeisende eerste hulp)
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam
Zuid
De Boelelaan 1117 (direct onder de hoofdingang van het ziekenhuis)
1081 HV Amsterdam
Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.
Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail.
Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken.
Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.
Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:
– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)
– Actueel medicatieoverzicht
Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.
Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop
U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.
Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.
Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.
Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.